::: L'empresa
 qui som?
descàrrega de documents
::: Serveis
  Prevenció i control
de Legionel·losis

Tractament d'aigües
Manteniment d'instal·lacions
tèrmiques en edificis
Higienització de sistemes
d'aire condicionat
Projecte i instal·lació
d'energies renovables
Serveis energètics
::: Clients
::: Links
::: Situació
::: Contacte
::: Promocions
promocions
Avís legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de SERCOMSA o d'algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a SERCOMSA.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

- Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
- La informació administrativa facilitada a través d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC i a altres diaris oficials, l'edició impresa o digital dels quals és l'únic instrument que en dóna fe de l'autenticitat i contingut.
- SERCOMSA no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquest.
- SERCOMSA no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de bacteri i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
- En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

Avís als subscriptors

Els correus electrònics d’informació als subscriptors només els poden rebre aquelles persones que prèviament s’hagin donat d’alta en l’apartat de “subscriptors”. Les adreces electròniques d’aquestes persones tan sols seran utilitzades perquè puguin rebre informació sobre el web del Departament de Salut.

En compliment del que estipula la Llei orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que teniu dret en qualsevol moment a consultar-les, modificar-les o cancel·lar-les sol·licitant-ho per correu electrònic a l'adreça info@sercomsa.com.

SERCOMSA.
Apartat de correus nº 153. 17700 LA JONQUERA
Tel. 972 55 58 58

   
 
Apartat de correus nº 153. 17700 LA JONQUERA (Girona) | Tel. 972 55 58 58 | Fax 972 55 50 52 | info@sercomsa.com
mapa web
avís legal